Πώς νά;..Νά πώς!

Posna Organization

Αρχείο Κειμένων με χρονολογική σειρά

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για οικονομικές διακοπές

 

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι από εμάς δύσκολα μπορούμε να πάμε καλοκαιρινές διακοπές ή ακόμη και εάν το κατορθώσουμε είναι λίγες οι φορές που μπορούμε να πληρώσουμε για διαμονή μεγαλύτερη από μία εβδομάδα. Είναι επίσης πολλοί εκείνοι που “βολεύονται” στο εξοχικό ενός φίλου, επιστρέφουν στις “παραδοσιακές” διακοπές με αντίσκηνο ή καταλήγουν σε μονοήμερες αποδράσεις σε παραλίες που απέχουν ελάχιστα από τον τόπο διαμονής τους. Και όλα αυτά σε μία χώρα που από παντού βρέχεται από θάλασσα και διαθέτει εκατοντάδες νησιά.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να προτείνουμε τίποτα σ’ εκείνους που χτυπήθηκαν επαγγελματικά από την κρίση ή έχασαν εντελώς το εισόδημά τους – γι αυτήν την κατηγορία των συμπολιτών μας το δωμάτιο των 80 ευρώ την ημέρα δεν έχει καμία διαφορά από εκείνο των 200 ευρώ, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν κανένα από τα δύο, (κάποτε οι διακοπές θα πρέπει να θεωρηθούν κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα και με κάποιο τρόπο να διασφαλίζονται και να επιδοτούνται για τούς πραγματικά άπορους και άνεργους αυτής τής χώρας).

Υπάρχει όμως και μία μεγάλη κατηγορία μικρομεσαίων που ενώ έχουν αποφασίσει να διαθέσουν ένα λογικό ποσό για διακοπές, δυσκολεύονται να βρουν, (ιδιαίτερα σε περίοδο αιχμής), ένα αξιοπρεπές κατάλυμα που να μην καταντά προσβλητικό ή και εντελώς ακατοίκητο. Και η αλήθεια είναι ότι εάν κάποιος σήμερα αναζητήσει δωμάτιο με τιμή ανάμεσα σε 50 και 100 ευρώ, είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις…

Φυσικά υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα εύρεσης κάποιων δωματίων  με τιμή γύρω στα 50 ευρώ την ημέρα, που όμως απαιτούν αρκετούς συμβιβασμούς στους τομείς τών ανέσεων και τής καθαριότητας, για να μην αναφέρουμε ότι το κλείσιμο ενός τέτοιου δωματίου εμπεριέχει πάντοτε ένα ρίσκο, καθώς τα περισσότερα δεν διαθέτουν ούτε φωτογραφίες ούτε πραγματικές μαρτυρίες επισκεπτών που να δίνουν μία πραγματική εικόνα των παροχών και τής εξυπηρέτησης. Κι όμως στην εποχή τού διαδικτύου και τού απίστευτου όγκου πληροφοριών, υπάρχει η δυνατότητα να βρούμε κατάλυμα σε κάποιες λογικές τιμές και ταυτόχρονα να είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η ποιότητά του βρίσκεται αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.

Τα στοιχεία τής έρευνας

Η πλατφόρμα

Χρησιμοποιήσαμε το booking.com, μία από τις πιο γνωστές παγκόσμια πλατφόρμες εύρεσης καταλυμάτων. Οπωσδήποτε δεν είναι αλάνθαστο, δεν αποφεύγει πάντοτε τα κόλπα τού marketing και κάποιες φορές οι εκπτώσεις του είναι ελάχιστες σε σχέση με την αρχική τιμή των ξενοδοχείων, αλλά από την άλλη μεριά διαθέτει μία πολύ εύχρηστη επιφάνεια εργασίας, προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό καταλυμάτων και δίνει την δυνατότητα χρήσης πολλών φίλτρων στην αναζήτηση. Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο του είναι η καταγραφή εμπειριών και η αξιολόγηση από όλους εκείνους που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες του κι έκλεισαν δωμάτιο μέσα από την πλατφόρμα του. Όσο κι αν αυτές οι κρίσεις είναι κάποιες φορές υποκειμενικές, είναι ταυτόχρονα και πολύτιμες για να αποφύγουμε παγίδες και πολύ κακές υπηρεσίες που δυστυχώς, (εάν πιστέψουμε τα σχόλια), υπάρχουν ακόμη για χιλιάδες τουριστικά καταλύματα…

Το πρώτο φίλτρο που χρησιμοποιήσαμε αφορούσε φυσικά το κόστος και αμέσως μετά την βαθμολογία από τους χρήστες…

…και αυτό όπως βλέπετε παρακάτω αποτυπώνεται στα αποτελέσματα, (από ένα σύνολο 15.000 περίπου ξενοδοχείων), με έναν αριθμό οικονομικών επιλογών που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος…

Δεκαήμερο διακοπών, με κόστος από 50 έως 100 ευρώ σε ξενοδοχεία αποκλειστικά με άριστη βαθμολογία…

Τα στοιχεία αναζήτησης

Για να έχουμε μία όσο γίνεται πραγματική εικόνα των προσφορών, χρησιμοποιήσαμε τα παρακάτω στοιχεία στην αναζήτησή μας…

Διάρκεια διακοπών: 10 ημέρες στο αποκορύφωμα τής τουριστικής περιόδου, δηλαδή από 10 έως και 19 Αυγούστου.

Είδος διακοπών: Οι διακοπές κοντά ή δίπλα στην θάλασσα ήταν το κύριο κριτήριο, αλλά καθώς υπάρχουν έστω και λίγοι που προτιμούν τα ορεινά, συμπεριλάβαμε και δωμάτια μακριά από θάλασσα.

Κόστος: Αυστηρά ανάμεσα στα 50 με 100 ευρώ, κάτω από 50 ευρώ είναι τρομακτικά δύσκολο να βρει κανείς αξιοπρεπή διαμονή, ενώ πάνω από 100 ευρώ την ημέρα το κόστος αρχίζει να γίνεται απαγορευτικό για τον μέσο επισκέπτη, καθώς με την διαμονή συναθροίζονται και τα έξοδα μετακίνησης, διατροφής και διασκέδασης.

Αξιολόγηση: Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο τής έρευνας, δεν συμπεριλάβαμε κανένα ξενοδοχείο και κατάλυμα εν γένει με αξιολόγηση κάτω από “ΑΡΙΣΤΑ”, όλες οι προτάσεις δηλαδή κυμαίνονται σε μία βαθμολογία από 9,6 έως 10. Αυτό το τελικό νούμερο προκύπτει από την επιμέρους αξιολόγηση επτά δεικτών που αφορούν την Καθαριότητα, την Άνεση, τις Παροχές, το Προσωπικό, την Σχέση ποιότητας και τιμής, το Δωρεάν Wi Fi και την Τοποθεσία. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι συμπεριλάβαμε όλα τα καταλύματα μ΄ αυτήν την βαθμολογία, (πρακτικά είναι αδύνατον), ούτε πως οι αμέσως επόμενες αξιολογήσεις, (Θαυμάσιο, εξαιρετικό κλπ) δεν αποτελούν καλές προτάσεις, αλλά θέλαμε να περιορίσουμε όσο αυτό είναι δυνατόν τα προβλήματα και τις εκπλήξεις για εκείνον που θα διαθέσει ένα σεβαστό ποσό και θέλει ν’ αποκλείσει την πιθανότητα τής λανθασμένης επιλογής.

Αριθμός προτάσεων: 30 καταλύματα προτείνουμε σήμερα από τα εκατοντάδες που είναι διαθέσιμα, αλλά εάν κανένα από αυτά δεν σας ταιριάζει, στο τέλος τού κειμένου υπάρχει σύνδεσμος για να μεταφερθείτε στο Booking.com και να ξεκινήσετε μία αναζήτηση με τα δικά σας κριτήρια.

Πληροφορίες: Για λόγους οικονομίας χώρου και συντομίας κειμένου, παραθέτουμε μόνο τις αρχικές φωτογραφίες από το προτεινόμενο ξενοδοχείο και την τοποθεσία, αλλά αμέσως μετά την φωτογραφία υπάρχουν λίγες πληροφορίες από τον ιδιοκτήτη τού ξενοδοχείου, ενώ εάν πατήσετε επάνω στον τίτλο τού ξενοδοχείου μπορείτε να μετακινηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα τού Booking.com και να δείτε πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες ή και να κλείσετε το δωμάτιο που θέλετε, καθώς τα περισσότερα από αυτά δεν απαιτούν προκαταβολή.

Τέλος κάτι που μάς εκπλήσσει πάντα, ιδιαίτερα στις μέρες μας που όλοι μιλούν για κρίση, είναι ότι τόσο στα πιο οικονομικά, όσο και στα κατά πολύ ακριβότερα δωμάτια, η διαθεσιμότητα ήταν ελάχιστη – όχι μόνο τον δεκαπενταύγουστο, αλλά και σε περιόδους που απέχουν αρκετά από τον Αύγουστο. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως είναι καλό να ξεκινήσετε από σήμερα τον προγραμματισμό και την έρευνά σας, καθώς τα δεδομένα σε προσφορές και διαθεσιμότητα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς.

Τα 30 «άριστα» ξενοδοχεία με τιμές από 50 έως 100 ευρώ την ημέρα

(Αλφαβητικά)

Akadia ΣΥΡΟΣ, από 90 ευρώ την ημέρα

Το φιλικό προς τα κατοικίδια Akadia Syros βρίσκεται στην Ερμούπολη. Προσφέρει μπανιέρα-υδρομασάζ και υδρομασάζ και απέχει 900μ. από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Ορισμένα καταλύματα έχουν καθιστικό ή/και βεράντα, ενώ όλα περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο, ψυγείο και ηλεκτρικές εστίες μαγειρέματος. Σε κάθε κατάλυμα υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών. Διατίθενται πετσέτες.

 

Akrolithos Apartments ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, από 80 ευρώ την ημέρα

Το Akrolithos Apartments βρίσκεται σε έναν ήσυχο πεζόδρομο στην Ιεράπετρα, σε απόσταση μόλις 100μ. από την πλησιέστερη παραλία. Παρέχει δωρεάν Wi-Fi. Το Akrolithos Apartments διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με μεταλλικά έπιπλα, κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλες οι μονάδες περιλαμβάνουν ξεχωριστή τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, φρυγανιέρα, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, συσκευή για εσπρέσο και ηλεκτρικό βραστήρα. Τα διαμερίσματα έχουν επίσης αίθριο και καθιστικό. Στο μπάνιο θα βρείτε ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχονται κλινοσκεπάσματα.

 

Apartments Iliada ΛΙΤΟΧΩΡΟ, από 81 ευρώ την ημέρα

Το Luxury Apartments Iliada βρίσκεται στο Λιτόχωρο και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, κήπο και ηλιόλουστη βεράντα. Το Δίον είναι 8χλμ. μακριά. Οι μονάδες διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ ορισμένες έχουν βεράντα ή/και μπαλκόνι. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, καφετιέρα και βραστήρα. Υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Περιλαμβάνονται πετσέτες.

 

Bianca Suite & Home ΡΟΔΟΣ, από 90 ευρώ την ημέρα

Το Villa Bianca είναι ένα κατάλυμα στην Ψίνθο. Περιλαμβάνει μπανιέρα-υδρομασάζ. Η πόλη της Ρόδου απέχει 22 χιλιόμετρα. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Όλες οι μονάδες έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ ορισμένες περιλαμβάνουν βεράντα ή/και μπαλκόνι με θέα στον κήπο. Υπάρχει επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, μαγειρική εστία και βραστήρα. Σε κάθε μονάδα θα βρείτε ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα. Διατίθενται πετσέτες και λευκά είδη.

 

Chrysopelia Studios and Apartments ΝΑΞΟΣ, από 95 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Chrysopelia Studios and Apartments βρίσκεται στον Άγιο Προκόπιο, σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την παραλία. Προσφέρει στους επισκέπτες δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, καθώς επίσης δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Το κατάλυμα είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν βεράντα με θέα στη θάλασσα ή το βουνό. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα έχει μεγάλο ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο. Σε κάθε μονάδα θα βρείτε ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχονται πετσέτες.

 

Dimitris Apartment ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΣ, από 94 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κλιματιζόμενο διαμέρισμα βρίσκεται στην Ιαλυσό και προσφέρει κήπο με βεράντα. Παρέχονται επίσης δωρεάν WiFi και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Η κουζίνα περιλαμβάνει φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, καφετιέρα και βραστήρα. Διατίθεται τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το Dimitris Apartment απέχει 2,7χλμ. από τη Φιλέρημο και 2,6χλμ. από την Ακρόπολη της Ιαλυσού. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου είναι σε ακτίνα 6χλμ. από το κατάλυμα.

 

Elaianthos ΚΑΛΑΜΑΤΑ, από 100 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Elaianthos εκτείνεται σε έκταση 10 στρεμμάτων και προσφέρει καταλύματα στην Καλαμάτα, σε απόσταση μόλις 300μ. από την παραλία. Απέχει 9χλμ. από το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας. Το κατάλυμα προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Η κλιματιζόμενη βίλα έχει θέα στην πόλη της Καλαμάτας, στον Ταΰγετο και στον Μεσσηνιακό Κόλπο. Θα βρείτε διάφορα εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ και καφέ στην κοντινή περιοχή. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας, μόλις 9χλμ. μακριά. Το κατάλυμα διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και CD player. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν βεράντα ή/και μπαλκόνι. Υπάρχουν τραπεζαρία και κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, μαγειρική εστία και καφετιέρα. Το ιδιωτικό μπάνιο κάθε μονάδας είναι εξοπλισμένο με μπουρνούζια. Διατίθενται πετσέτες.

 

Elia Village ΠΛΩΜΑΡΙ ΛΕΣΒΟΣ, από 54 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το πετρόχτιστο Elia Village προσφέρει παραδοσιακά καταλύματα που περιβάλλονται από ελαιώνες, μόλις 200μ. μακριά από την παραλία του Αγίου Ισιδώρου. Διαθέτει πισίνα με ξαπλώστρες, ομπρέλες και μπαρ δίπλα στην πισίνα. Οι μονάδες του Elia, σε παραδοσιακό στιλ της Λέσβου, έχουν μπαλκόνι με θέα στον κήπο με τα ελαιόδεντρα. Είναι όλες εξοπλισμένες με κλιματισμό, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Ορισμένες μονάδες διαθέτουν επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και σαλόνι.

 

Enpy ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, από 89 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 12 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Enpy είναι ένα κλιματιζόμενο κατάλυμα που βρίσκεται στη Φοινικούντα. Απέχει 25χλμ. από το θέρετρο Costa Navarino και 37χλμ. από την Καλαμάτα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Το κατάλυμα είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Υπάρχει επίσης μικρή κουζίνα με ψυγείο. Το Enpy προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πετσέτες. Στο Enpy θα βρείτε ηλιόλουστη βεράντα. Η Πύλος είναι στα 15χλμ. από το Enpy. Το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας βρίσκεται σε απόσταση 35 χιλιομέτρων.

 

Grande Veranda Apartment ΡΕΘΥΜΝΟ, από 55 ευρώ την ημέρα

Το Grande Veranda Apartment βρίσκεται στις Μοίρες, σε απόσταση 40χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου και 41χλμ. από το Μπαλί. Το κατάλυμα προσφέρει θέα στο βουνό και απέχει 50χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων. Σε αυτό το κατάλυμα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων διατίθενται πετσέτες και κλινοσκεπάσματα. Το Grande Veranda Apartment είναι προσβάσιμο σε 17χλμ. από την Αγία Γαλήνη και σε 13χλμ. από τα Μάταλα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται 42χλμ. μακριά από το Grande Veranda Apartment.

 

Iliopetra Suites ΒΟΛΟΣ, από 84 ευρώ την ημέρα

Το Iliopetra Suites βρίσκεται στο γραφικό χωριό του Αγίου Λαυρεντίου, σε υψόμετρο 620 μέτρων. Απέχει 21χλμ. από την πόλη του Βόλου και αποτελείται από 5 αναστηλωμένα πέτρινα αρχοντικά του 1864 που έχουν χτιστεί με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική του Πηλίου. Διαθέτει μπαρ με παραδοσιακή διακόσμηση και καταλύματα με τζάκι και δωρεάν Wi-Fi. Κάθε μονάδα προσφέρει καλόγουστη διακόσμηση και αυθεντικά έργα τέχνης Ελλήνων ζωγράφων. Περιλαμβάνει ξύλινη οροφή και παραδοσιακή επίπλωση. Προσφέρει θέρμανση, τηλεόραση LCD 32 ιντσών και ιδιωτικό κήπο. Θα βρείτε επίσης μίνι μπαρ και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Μπορείτε να απολαύσετε τη σάουνα και τους πίδακες υδρομασάζ ενώ επίσης περιλαμβάνονται στεγνωτήρας και συσκευή για την προετοιμασία ζεστών ροφημάτων.

 

Kentrikon Rooms ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, από 65 ευρώ την ημέρα

Το Kentrikon Rooms προσφέρει καταλύματα στα Λιμενάρια. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση. Το business ξενοδοχείο ιαπωνικού στυλ διαθέτει υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το διεθνές αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Καβάλας, στα 33χλμ. από το Kentrikon Rooms.

 

Kiveri Apartments ΝΑΥΠΛΙΟ, από 75 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Kiveri Apartments βρίσκεται στο Κιβέρι και προσφέρει κήπο. Απέχει 8χλμ. από το Ναύπλιο. Το κατάλυμα παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Όλες οι μονάδες έχουν καθιστικό. Ορισμένες περιλαμβάνουν βεράντα ή/και μπαλκόνι. Υπάρχουν ακόμη τραπεζαρία και κουζίνα με φούρνο. Προσφέρονται ψυγείο και βραστήρας. Παρέχονται επίσης πετσέτες και κλινοσκεπάσματα. Στο Kiveri Apartments θα βρείτε επίσης μια ηλιόλουστη βεράντα.

 

Lambros ΖΑΚΥΝΘΟΣ, από 99 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Lambros βρίσκεται στην Αγία Τριάδα, ένα προάστιο της πόλης της Ζακύνθου. Έχει μοναδική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και προσφέρει δωρεάν WiFi και ηλιόλουστη βεράντα. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία. Όλες οι μονάδες διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ ορισμένες ανοίγουν σε βεράντα ή/και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Υπάρχει μικρή κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, καφετιέρα και βραστήρα. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει μπανιέρα ή ντους. Περιλαμβάνονται πετσέτες, κλινοσκεπάσματα και προϊόντα περιποίησης. Θα βρείτε πλυντήριο ρούχων και διάφορα είδη για πρωινό στο ψυγείο.

 

Letta’s Apartments ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΣ, από 68 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Σε απόσταση μόλις 100μ. από την παραλία του Φοίνικα στη Σύρο, το Letta προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον κήπο. Το κέντρο του χωριού με τις ταβέρνες και τα καταστήματα απέχει 50μ., ενώ η παραλία Αγκαθωπές είναι προσβάσιμη σε 1,5 χιλιόμετρα. Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες στο Letta διαθέτουν μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος, ψυγείο και τραπεζαρία. Έχουν επίσης τηλεόραση LED και στεγνωτήρα μαλλιών. Ορισμένοι τύποι καταλυμάτων περιλαμβάνουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο.

 

Maniata Holiday Apartments ΛΕΥΚΑΔΑ, από 100 ευρώ την ημέρα

Το Maniata Holiday Apartments βρίσκεται στα Αντιπάτα Ερίσου, σε απόσταση 43χλμ. από την πόλη της Λευκάδας και 25χλμ. από τη Σάμη. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Τα καταλύματα διαθέτουν κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ορισμένα περιλαμβάνουν μπαλκόνι ή/και αίθριο. Θα βρείτε κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, φούρνο, συσκευή για καφέ και βραστήρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχονται πετσέτες.

 

Meliteion Boutique Hotel ΖΑΓΟΡΙ, από 70 ευρώ την ημέρα

Το Meliteion Boutique Hotel είναι ένα κατάλυμα στο γραφικό χωριό Ασπράγγελοι, το πρώτο από τα χωριά του Ζαγορίου. Το κατάλυμα είναι 30χλμ. μακριά από τα Ιωάννινα. Οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο, μίνι μπαρ και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Ορισμένες μονάδες έχουν καθιστικό, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. Περιλαμβάνονται παντόφλες, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών. Σε όλους τους χώρους του Meliteion Boutique Hotel παρέχεται δωρεάν WiFi. Μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακό πρωινό.

 

Pietra Suite ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, από 100 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 12 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το παραδοσιακά κτισμένο και διακοσμημένο Pietra Suite βρίσκεται στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Προσφέρει ένα σνακ μπαρ και μια κομψή μονάδα με κλιματισμό και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η παραλία Κάκαβος είναι 1χλμ. μακριά. Αυτή η πολύ ευρύχωρη σουίτα του Pietra διαθέτει κεκλιμένη οροφή με δοκάρια, παρκέ δάπεδο και μηχανή καφέ Nespresso. Προσφέρει μίνι μπαρ και καθιστικό με καναπέ και δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Περιλαμβάνει δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.

 

Remvi Apartments ΣΚΟΠΕΛΟΣ, από 80 ευρώ την ημέρα

Το Remvi Apartments βρίσκεται στη Χώρα της Σκοπέλου, 900μ. μακριά από το λιμάνι της Σκοπέλου. Το κατάλυμα προσφέρει κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Όλες οι μονάδες διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ ορισμένες έχουν και καθιστικό ή/και αίθριο. Επίσης περιλαμβάνουν κουζίνα με φούρνο, ψυγείο και μαγειρικές εστίες. Επιπλέον, κάθε μονάδα παρέχουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Προσφέρονται πετσέτες. Το κέντρο της Σκοπέλου απέχει 600μ. από το Remvi Apartments. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο Σκιάθου, σε απόσταση 20χλμ. από το Remvi Apartments.

 

Rododafni Bay Residences ΠΑΤΡΑ, από 98 ευρώ την ημέρα

Το Rododafni Bay Residences βρίσκεται στη Ροδοδάφνη, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και προσφέρει ευρύχωρο κήπο και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Όλες οι μονάδες στο Rododafni Bay Residences διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς επίσης εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία. Η περιοχή είναι δημοφιλής για ποδηλασία και ψάρεμα. Η Πάτρα είναι σε απόσταση 28χλμ. από το Rododafni Bay Residences.

 

Silia’s Classy Apartment ΡΕΘΥΜΝΟ, από 79 ευρώ την ημέρα

Το Silia’s Classy Apartment βρίσκεται στο Ρουσσοσπίτι, σε απόσταση 48χλμ. από τα Χανιά, 28χλμ. από το Μπαλί και 3,7χλμ. από το Ρέθυμνο. Το Silia’s Classy Apartment προσφέρει θέα στο βουνό, δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Η μονάδα περιλαμβάνει καθιστικό και κουζίνα με φούρνο, ψυγείο και μαγειρική εστία. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει πετσέτες και κλινοσκεπάσματα. Το Silia’s Classy Apartment απέχει 21χλμ. από τη Γεωργιούπολη και 32χλμ. από την Αγία Γαλήνη. Το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων είναι 39χλμ. μακριά.

 

Stegna Dream ΡΟΔΟΣ, από 59 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Stegna sea view apartment βρίσκεται στα Στεγνά, σε απόσταση 20μ. από την παραλία Στεγνών και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και κλιματισμό. Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό και κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, φρυγανιέρα, ψυγείο, μαγειρικές εστίες και καφετιέρα. Ορισμένες περιλαμβάνουν επίσης βεράντα και/ή μπαλκόνι. Επιπλέον, κάθε μονάδα παρέχει κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

 

Summer Beach Hotel ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ, από 95 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Summer Beach Hotel βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την παραλία στο Πολύχρονο. Παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Όλα τα δωμάτια στο Summer Beach Hotel ανοίγουν σε μπαλκόνι και διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια και ιδιωτικό μπάνιο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Κάθε μονάδα είναι εξοπλισμένη με ψυγείο. Θα βρείτε επίσης εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Ο μπουφές πρωινού σερβίρεται στην αίθουσα πρωινού. Υπάρχει επίσης μια κοινόχρηστη κουζίνα.

 

Traditional Stone Mansion ΗΡΑΚΛΕΙΟ, από 70 ευρώ την ημέρα

Το Traditional Stone Mansion είναι μια παραθεριστική κατοικία στα Βλαχιανά Κρήτης, 19χλμ. από το Ηράκλειο. Το κατάλυμα απέχει 36χλμ. από τη Χερσόνησο και προσφέρει θέα στο βουνό. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Η κουζίνα διαθέτει φούρνο, φρυγανιέρα, ψυγείο και καφετιέρα. Το Traditional Stone Mansion έχει πετσέτες και κλινοσκεπάσματα Η μονάδα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

 

Villa Olga Lounge Hotel ΛΕΥΚΑΔΑ, από 99 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 11 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Villa Olga Lounge Hotel βρίσκεται στο χωριό Λυγιά της Λευκάδας και προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα με μπαλκόνι ή βεράντα και θέα στη θάλασσα, το βουνό ή τον κήπο. Στους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει δωρεάν WiFi. Οι κλιματιζόμενες μονάδες έχουν χειροποίητα κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο, ριχτάρια, καθρέφτες-αντίκες, τηλεόραση και μικρή κουζίνα με ψυγείο. Επίσης, ορισμένες μονάδες διαθέτουν τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Καθημερινά ετοιμάζεται πρωινό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σπιτικά και τοπικά προϊόντα. Σε απόσταση μόλις 200μ. θα βρείτε μίνι μάρκετ.

 

My Rooms ΧΑΝΙΑ, από 69 ευρώ την ημέρα

Το My Rooms βρίσκεται στην παλιά πόλη των Χανίων και προσφέρει βεράντα και θέα στην πόλη. Όλα τα δωμάτια σε αυτόν τον ξενώνα έχουν κλιματισμό και τηλεόραση smart 32 ιντσών. Περιλαμβάνουν δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Σε όλους τους χώρους του My Rooms παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Στο κατάλυμα θα βρείτε χώρο φύλαξης αποσκευών. Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες καλωσορίζονται με ένα ποτό και πρωινά κεράσματα.

 

Αφροδίτη ΡΕΘΥΜΝΟ, από 94 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Afroditi Hotel στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο που φιλοξενούσε παλιότερα τη Γαλλική Πρεσβεία και βρίσκεται ανάμεσα στο γνωστό ιστορικό κέντρο της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου και τη μεγάλη αμμώδη παραλία. Παρέχει δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους και δωρεάν φορητούς υπολογιστές. Τα δωμάτια του Hotel Afroditi διαθέτουν παραδοσιακή διακόσμηση και χειροποίητα τοπικά έπιπλα. Περιλαμβάνουν δωρεάν internet, κλιματισμό, τηλεόραση και μια μεγάλη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

 

Λυδία Διαμερίσματα ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ, από 75 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Lydia Apartments βρίσκεται στα Λουτρά Αιδηψού και προσφέρει κήπο, ηλιόλουστη βεράντα και Wi-Fi. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Lydia έχουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ηλεκτρικό βραστήρα και μπάνιο με ντους. Οι δημοφιλείς ιαματικές πηγές βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Lydia apartments, στα 10 μέτρα. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για τις ιαματικές πηγές στο κατάλυμα. Το κατάλυμα απέχει 4χλμ. από την παραλία του Αγίου Νικολάου και 80χλμ. από τη Χαλκίδα.

 

Λυκάστη ΣΚΟΠΕΛΟΣ, από 90 ευρώ την ημέρα

Αυτό το κατάλυμα απέχει 12 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Likasti βρίσκεται στο χωριό Στάφυλος της Σκοπέλου, μόλις 1χλμ. μακριά από την παραλία Στάφυλος. Προσφέρει κήπο, ηλιόλουστη βεράντα, καθώς επίσης στούντιο και διαμερίσματα με δωρεάν Wi-Fi. Τα κλιματιζόμενα καταλύματα παρέχουν απευθείας πρόσβαση στον κήπο. Έχουν θέα στη θάλασσα και στο βουνό και διαθέτουν μικρή κουζίνα με ψυγείο και μαγειρικά σκεύη. Περιλαμβάνουν ακόμη μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

 

Ξενώνας Ναϊάδες ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, από 65 ευρώ την ημέρα

Δίπλα στον ποταμό Καρπενησιώτη, το Naiades προσφέρει διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων που περιλαμβάνουν επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο ελατόδασος του Βελουχίου. Οι πολυτελείς μονάδες διαθέτουν καμπίνα υδρομασάζ και τζάκι. Στην τιμή περιλαμβάνεται πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με τοπικά προϊόντα. Τα διαμερίσματα είναι ξεχωριστά διακοσμημένα με έπιπλα από σκούρο ξύλο και λουλουδάτα υφάσματα. Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες με ψυγείο, μικρό φούρνο και καφετιέρα. Υπάρχει κομψή τραπεζαρία. Οι βασικές ανέσεις στο Naiades Guesthouse περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση LCD και δωρεάν Wi-Fi.

 

Tips

  • Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα των διακοπών σας, αλλά η ποιότητα τού δωματίου είναι από τους πιο καθοριστικούς. Διαβάστε τις κριτικές των πελατών, γιατί ακόμη και στα καλύτερα ξενοδοχεία μπορεί να υπάρξουν κάποια μικρά μειονεκτήματα που πιθανόν να είναι σημαντικά για εσάς.
  • Προτιμήστε όσο αυτό είναι δυνατόν δωμάτια που δεν ζητούν προκαταβολή, καθώς υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα η πραγματικότητα που θ’ αντικρίσετε να είναι διαφορετική από εκείνη που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες ή να χρειαστεί να ακυρώσετε την κράτηση για λόγους ανωτέρας βίας.
  • Εάν έχετε κάποιες ειδικές προτιμήσεις, (πχ δωμάτιο καπνιστών ή μη καπνιστών), σημειώστε το στον ανάλογο χώρο την ώρα που κλείνετε το δωμάτιο.
  • Ακόμη και εάν έχετε κλείσει διαδικτυακά το ξενοδοχείο σας, σημειώστε το τηλέφωνο τού καταλύματος και δύο με τρεις ημέρες πριν από την αναχώρηση επιβεβαιώστε την κράτηση. Παρόλο που τις περισσότερες φορές έρχεται επιβεβαίωση στο email σας λίγο μετά που κάνετε την κράτηση, δεν είναι κακό να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα.
  • Εάν παρ’ ελπίδα συναντήσετε προβλήματα και καθυστέρηση στην αναχώρηση με καράβι ή αεροπλάνο, ενημερώστε όσο πιο σύντομα το ξενοδοχείο σας, τις περισσότερες φορές τέτοια προβλήματα είναι αναμενόμενα και αντιμετωπίζονται με ευελιξία και κατανόηση.

Τα ξενοδοχεία που παρουσιάζουμε παραπάνω είναι αρκετά αλλά υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να μην σας ικανοποιούν ή απλώς να θέλετε δωμάτιο σε κάποιον άλλο προορισμό. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα τού Booking.com για να ξεκινήσετε μία αναζήτηση με τους δικούς σας όρους…


Booking.com

 

0 0 vote
Article Rating

Θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε μήνα;

Αποστέλλουμε ένα ενημερωτικό δελτίο κάθε μήνα με όλες τις πρόσφατες δημοσιεύσεις μας και πιθανώς κάποιες σημαντικές προσφορές στο διαδίκτυο. Η ενημέρωση αφορά και τα τρία sites που διαχειριζόμαστε, posna.net, tasakos.gr και homedearest.com

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή σας!

Χμμ!.. Κάτι δεν πήγε καλά...

Subscribe
Notify of
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Share via
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε μήνα;

Αποστέλλουμε ένα ενημερωτικό δελτίο κάθε μήνα με όλες τις πρόσφατες δημοσιεύσεις μας και πιθανώς κάποιες σημαντικές προσφορές στο διαδίκτυο. Η ενημέρωση αφορά και τα τρία sites που διαχειριζόμαστε, posna.net, tasakos.gr και homedearest.com

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή σας!

Χμμ!.. Κάτι δεν πήγε καλά...

Όχι, ευχαριστώ πολύ
Send this to a friend