ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Ο πιο άμεσος και εύκολος τρόπος επικοινωνίας παραμένει πάντοτε εκείνος τού σχολιασμού ενός κειμένου και φυσικά αυτή η δυνατότητα υπάρχει σε όλα μας τα άρθρα στο posna.net – αυτονόητο είναι βέβαια πως θα πρέπει να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας στήν διάρκεια τής συζήτησης. Για τήν περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε τόν δημόσιο σχολιασμό ή επιθυμείτε να κάνετε μία ερώτηση μακριά από τήν κοινή θέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το [email protected] και θα σάς απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε. Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσουμε ότι τα κείμενά μας κινούνται τις περισσότερες φορές σε ένα γενικό επίπεδο και δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις  εξειδικευμένες τεχνικά ή ερωτήσεις που είναι αδύνατον να απαντηθούν χωρίς τήν γνώση πολύ συγκεκριμένων και προσωπικών στοιχείων. Εάν κανένας από τους παραπάνω τρόπους δεν σάς εξυπηρετεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τήν παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τέλος, μέσα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να ζητήσετε ενημέρωση για τα προσωπικά στοιχεία σας που υπάρχουν σ’ αυτόν τόν ιστότοπο ή να ζητήσετε την διαγραφή τους. Πριν υποβάλλετε αίτημα είναι καλό να συμβουλευθείτε την σελίδα μας για την Πολιτική Απορρήτου.

Η επικοινωνία βοηθά πάντοτε τα ιστολόγια να βελτιώνονται και να προσαρμόζονται στίς ανάγκες και τίς απαιτήσεις τού κοινού τους, οπότε με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε τα σχόλια και τίς παρατηρήσεις σας!

Close Menu

Θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε μήνα;

Αποστέλλουμε ένα ενημερωτικό δελτίο κάθε μήνα με όλες τις πρόσφατες δημοσιεύσεις μας και πιθανώς κάποιες σημαντικές προσφορές στο διαδίκτυο. Η ενημέρωση αφορά και τα τρία sites που διαχειριζόμαστε, posna.net, tasakos.gr και homedearest.com

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή σας!

Χμμ!.. Κάτι δεν πήγε καλά...

Όχι, ευχαριστώ πολύ

Send this to a friend